07 September 2013

Hot Product : BioVelocity SleepMate (BVSM)




Happy weekend! 

Hari Jumaat semalam mmg kenangan happy gilaa bila datang business class di GLAM.
Sebabnya ada special class! 

Speaker utk malam tu adalah CDM Kelvin iaitu org kuat dan speaker yg dipilih utk mewakili syarikat  Hai-o Marketing. Beliau telah berjalan ke seluruh negeri di Malaysia mahupun diluar negara utk bercerita tentang kebaikan segala produk yg ada di dlm syarikat.

Dan beliau sungguh power promote utk produk BioVelocity SleepMate (BVSM).

Class dimulakan dengan Chicken Dance yg boleh buatkan semua org dewasa menari keanak–anakan!
Happy wehh! Takde stress2 walaupun seharian dkt tmpt kerja.




Tahu tak apa tu BioVelocity SleepMate (BVSM) ?

BVSM ini rupanya seperti alas tidur yg nipis berwarna putih dan bersaiz queen.
Material kain BVSM sangat berkualiti tinggi dan berasal dari Jerman serta dijahit di Malaysia.
Teknologi gelombang tenaga yg ada dalam BVSM ini berasal dari Korea dan dipanggil tenaga BioVelocity.

Kelebihan yg ada dalam BVSM ini adalah:

**Material kain ini adalah anti bakteria. Dan BVSM ini tak perlu dicuci! 
**Gelombang tenaga yg ada dapat menguatkan sistem imun dalam badan.
**Dapat mengurangkan tekanan
**Seimbangkan sifat PH didalam tubuh badan.
**Dapat mengekalkan kandungan oksigen aktif yg lebih tinggi didalam badan.
**Serta meningkatkan aura tubuh badan.





Keperluan hidup zaman millenium ini memerlukan kita utk selalu berada didalam keadaan sihat 
Dan dapat tidur yg cukup dan berkualiti.

Contoh kalau ditanya pada selebriti petua-petua utk kelihatan bertenaga,awet muda dan cantik
Pasti jawapannya makan makanan yg sihat dan dapatkan tidur yg cukup dan berkualiti kerananya ianya memberi impak yg besar.




Suka sangat dengar CDM Kelvin berceloteh. Habis keluar semua slanga dia. 
Semua negeri dia pandai cakap. Haha

Teringat kata-kata beliau. Antara kesan yg dapat kita rasa bila kita dpt tidur yg berkualiti adalah:
**Sel dalam badan kita dapat recharge dan berehat setelah seharian berkerja. 
Dan membolehkan semua sel-sel dapat diperbaharui.
**Otak kita dapat berehat dan rileks sewaktu kita tidur.
**Minda dapat berehat dan dapat berfungsi kembali dengan aktif.
**Tenaga otak dapat meningkat dan oksigen sampai dengan cukup.
**Merupakan awet muda.

Dan beliau kata bila kita tidur ada bermimpi ia adalah kerana otak kita berada didalam keadaan stress.




GLAM class yg super penuh! Siap ada yg berdiri sebab takde tempat kosong dah. 

CDM Kelvin sempat juga menunjukkan simple demo yg membuktikan wujudnya gelombang tenaga didalam BVSM yg boleh menstabilkan kembali tenaga dan aura didalam badan kita.

Dan yg lagi best bila beliau meminta satu class utk berdiri dan letak kerusi di tepi dan kami semua turut serta dalam demo tersebut! Gila feel!

Nanti bila rekod demo tu siap Sofia update disini.



Kisah benar hujung tahun lepas iaitu kanak-kanak berumur 4tahun mengalami penyakit yg jarang ditemui iaitu kepalanya tidak dapat ditegakkan. Tulang di bahagian belakang lehernya perlu dioperate dan digantikan yg baru. 

Pakai besi seperti gambar diatas sebelah kiri memanglah teramat amat amat sakit! Adik ni terpaksa pakai selamat 4bulan kerana doktor perlu tegakkan kepala dahulu sebelum di operate. Memang sedih sgt bila dgr cerita adik ni.

Bayang dia boleh bercakap melihat dalam keadaan normal tetapi merasai semua kesakitan ini. Sampaikan bila dibuka besi dikepala, tulang kepala telah tenggelam hampir 2inci.

Nak dijadikan cerita family adik ikhtiar segala cara yg ada untuk kembalikan kesihatan adik ini.

Dan telah menjumpai tilam BVSM ini.


 
Dan selepas



SubhanaAllah Alhamdulillah. :D

Antara kesan yg dapat dirasai bila tidur dengan BVSM ini selama 30minit.
**Keadaan tenaga tubuh badan manusia yg lebih stabil
**Dapat mengekalkan keseimbangan dalam badan
**Peredaran didalam badan lebih lancar
**Metabolisma dan imun badan semakin meningkat
**Dapat mengurangkan kesan radiasi daripada teknologi moden sekarang seperti handfone dan televisyen
**Dapat meningkatkan aura didalam badan.

Nantikan lebih banyak testimoni selepas ini.
Dan antara penyakit lain yg dapat diubati seperti 
-Asthma
-Gout
-Insomnia
-Kencing manis
-Sakit otot
-Senggugut
-Migrain
-Tekanan hidup; kerja mahupun belajar
-Sakit strok
-Tekanan darah tinggi
-Sakit sendi
-Gaya hidup yg tidak sihat seperti merokok dan minum arak
-Terdedah kepada radiasi teknologi.





Untuk sebarang pertanyaan atau ingin merasai sendiri keajaiban BVSM ini boleh call Sofia,
Jangan malu jangan segan

Call/whatsapp : 019-3734118
Email: sofia.shazrizat@ gmail.com
Facebook : www.facebook.com/sofia.shazrizat
Instagram : Sofia Shazrizat

11 June 2013

Teaser : Photoshoot Colour Block Theme




Hi semua.

Gila rindu nak menaip. 

Nak berjaya mesti rajin! Takboleh malas.



Sebaik buka kedai online 24jam.

Takda orang jaga or update,but still ada sales masuk. 

:]

Alhamdulillah.



Pendek cerita,ni photoshoot for

my group Premium Beautiful!

Dah lama sebenarnya plan tapi disebabkan kekangan masa

dan jadual masing-masing, 

finally dpt jugak satu masa yg dapat di luangkan bersama.



Almaklumlah semua buat business hanya partime. 

Kaka Hisham kerja sebagai Project Engineer di  sebuah syarikat swasta terkemuka.

Mostly every weekend dia akan outstation.

Tapi,sambil kerja sambil business jugak. :)



Deeba Marcella yg comei-comei ni pulak sorang Akauntan.

Join business untuk future. Nak kahwin nak beli rumah.

Untuk family nanti. So mesti bertindak dari sekarang lah kan.

Untuk dapatkan freedom time and free financial.

Hidup tanpa hutang dan saving yg banyak!



Macam penasihat business yg disegani,


cuti sekolah je bawak anak-anak pi melancong.

Dekat Hong Kong Disneyland je.

hehehe 

geramm je! 


 


Okey,sini ada teaser sikit untuk photoshoot kami ni. 

Full pic yg cantik akan diupdate bila dapat pic 

dari our photographer.



 


Mula makeup berangan nak lips macam ni.

Ala-ala hot pink gitu.

Pikir-pikir macam boring je. So nak try colour pink nude pulak.



 


Ala-ala macam ni lah!

Macam Nicky Minaj. 

Tapi takserupa pun.




Makeup inspired. 

Mata kita colour purple!

Suke sangat!





Kat sini snap pakai phone so taknampak sgt.

I love this artwork! :)

Mari-mari kasi rehat mata dulu tengok-tengok gambo. 

Silakan.





 















Okeylah,sampai sini dulu coretan untuk petang ni.

Bila official pic dah keluar nanti kita kasi muat turun lagi.



And nanti header blog yg baru! 

Lebih fresh dan GLAMpreneurs gitu. :]



Kepada blog readers yg nak tahu lebih detail about our business online,

Boleh lah whatsapp or inbox tanpa ragu dan malu.



Nak raya dah kan. Boleh la start cari duit lebih sikit.

Boleh join photoshoot sekali nanti! 






Jumpa kalian nanti! 


Booked Your Date NOW!
0193734118
sofia.shazrizat@gmail.com